Rijschool Eigenweg….

Rijlessen bij Rijschool Eigenweg

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn in onze auto.

Samen willen we er ons voor inzetten dat jij je thuis voelt in onze lesauto. Je mag vrolijk zijn, je mag eigenwijs zijn, je mag onzeker zijn, je mag faalangstig zijn, je mag bang zijn, je mag chagrijnig zijn. Kortom je mag komen zo je bent. Wil je graag muziek aan in de auto dan mag dat mits dit het leerproces niet belemmerd.

Je kan alleen je eigen weg gaan als je helemaal jezelf bent. En wij zullen jou stimuleren en helpen jezelf te zijn omdat we geloven dat je dan het beste presteert.

Door onze verschillende achtergronden en ervaringen bieden wij jou een rij opleiding van een hoog niveau. Martin beschikt over veel kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid en de rijtechniek en Esther op het gebied van het innerlijk van de bestuurder. Samen gaan we jou op alle gebieden onderwijzen, begeleiden en coachen.

Wij beschikken beide over een groot inlevingsvermogen en veel levenservaring. Wij zijn enthousiast om dit in combinatie met ons rijonderwijs te bundelen tot een rijopleiding van een hoger niveau dan de gemiddelde rijopleiding.

AUTONOOM RIJDEN BIJ RIJSCHOOL EIGENWEG

Zelfrijdende auto’s zijn onderdeel van ons toekomstbeeld om het leven gemakkelijker, veiliger en milieuvriendelijker te maken.

Om jou goed voor te bereiden op het nieuwe autorijden gaan we jou in de lessen ook leren gebruik te maken van deze systemen. Zodat jij de systemen leert te gebruiken en leert op elk gewenst moment de rijtaak of handeling weer zelf over te nemen.

Met onze manier van lesgeven bereiden wij jou voor op de toekomst van het autorijden..

Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij straks met jouw rijbewijs veilig en zelfverzekerd je eigen weg kan gaan.

Als je kiest voor een rijopleiding bij Rijschool Eigenweg dan kies je voor meer dan alleen een rijopleiding, dan kies je voor een rijbewijs in combinatie met vertrouwen in, en veiligheid op, jouw eigen weg!

AUTONOOM RIJDEN HEEFT DE TOEKOMST

Onze lesauto is voorzien van File Assistent. File Assistent werkt samen met Lane Assist en ACC (de cruise control waarmee automatisch een vooraf ingestelde afstand tot voorliggers wordt aangehouden). Dit systeem maakt filerijden en stop-and-go verkeer tot 60 km/u veel comfortabeler en veiliger omdat het systeem kop-staartbotsingen helpt voorkomen.

Onze lesauto is tevens voorzien van Park Assist. Park Assist helpt jou in te parkeren, alles gebeurt zonder handen alleen het gas en de rem bedien je zelf. Park Assist werkt samen met Park Distance Control en geeft een seintje als je in botsing dreigt te komen met een ander voertuig.