Relatietherapie

Relatietherapie is niet alleen voor stellen in een crisis situatie maar juist ook heel fijn als moment om onder begeleiding weer opnieuw op elkaar af te stemmen. Je kent het vast wel dat er kleine alledaagse dingetjes zijn waar je je in jouw partner aan kan irriteren maar die te klein en onbenullig lijken om bespreekbaar te maken. Je voelt je al snel een zeur en besluit dat het niet nodig is om hierover te beginnen. Ongemerkt schuift de grens steeds iets verder op en wordt het moeilijker om wel ergens over te beginnen te praten. Dit kan resulteren in grotere problemen en scheefgroei in de relatie.

Relatie onderhoud is een prettige manier om samen jullie relatie te bekijken en opnieuw op elkaar af te stemmen. Ik begeleid jullie graag naar een gevoel van meer verbinding met elkaar.

Is er sprake van een crisis zoals vreemdgaan of verslaving dan help ik jullie ook graag om opnieuw de relatie te onderzoeken en nieuw vertrouwen op te bouwen naast wederzijdse erkenning voor de gevoelens van beide partners.